046-71 06 50

Personal

Vår personal består av rutinerade veterinärer, legitimerade djursjukskötare och djurvårdare.

Möt vår personal

Leg. veterinär Jessica Sas

Jag har tidigare arbetat på två större djursjukhus, men har också i början av min veterinärbana hunnit med en kort vända som distriktsveterinär. En period hade jag egen praktik med mottagning för hund, katt och häst. De senaste åren har jag valt att inrikta mig på kattmedicin- och kirurgi, och då kan det ju inte bli bättre än att få arbeta på en klinik som bara tar emot katter. Mitt huvudintresse är kirurgi, ultraljud, endoskopi och akutvård.

Leg. veterinär Josephine Blennersjö

Veterinärexamen på SLU i Uppsala 2011. Har tidigare arbetat både på djursjukhus och mindre klinik. Jag började arbeta på Kattens Veterinär i maj 2016. Mitt största intresseområde är tandsjukdomar och tandbehandlingar.

Leg. veterinär Eva Heger

Efter utbildning i München med examen 1988 och många år i egen klinik i Tyskland återvände jag till Sverige 1997. Jag har arbetat på Djursjukhuset i Malmö, på Regiondjursjukhuset i Helsingborg och på Gylle Smådjursklinik i Trelleborg. Efter att ha ägnat mig mer och mer åt kattmedicin beslöt jag mig år 2006 för att ha hundarna bara som hobby och öppna en klinik bara för katter.

Leg. djursjukskötare Ann-Sofi Valby

Efter många års arbete med mjölkkor gick jag djursjukvårdarprogrammet i Skara och tog examen 2004. Arbetade därefter på Djursjukhuset i Malmö, Cityveterinären i Lund och på Djursjukhuset i Skara. Började på Kattens Veterinär i 2011 och ansvarar framför allt för laboratoriet.

Leg. djursjukskötare Mimmi Joutsen

Jag började arbeta inom djursjukvården 2001 efter många års arbete som ridinstruktör. Med tiden utvecklades ett specialintresse för bilddiagnostik. Jag har arbetat på både djursjukhus och andra mindre kliniker och började på Kattens Veterinär i oktober 2017. Här har jag huvudsakligen ansvar för röntgen.

Djurvårdare Sanna Linde

I juni 2017 blev jag klar djurvårdare som jag läst på distans. I september samma år läste jag en kurs i läkemedelshantering för smådjur. Efter min examen började jag jobba här på Kattens Veterinär och har huvudsakligen hand om receptionen.

Djurvårdare Caroline Tegnér

Jag har gått yrkeshögskola djursjukvård på utökad nivå och tog examen 2012 och har arbetat på olika smådjurskliniker sedan dess. Började arbeta på Kattens Veterinär i februari 2016 och tar huvudsakligen hand om receptionen och röntgen.