046-71 06 50

Personal

Vår personal består av rutinerade veterinärer, legitimerade djursjukskötare och djurvårdare.

Möt vår personal

Leg. veterinär Jessica Sas

Jag har tidigare arbetat på två större djursjukhus, men har också i början av min veterinärbana hunnit med en kort vända som distriktsveterinär. En period hade jag egen praktik med mottagning för hund, katt och häst. De senaste åren har jag valt att inrikta mig på kattmedicin- och kirurgi, och då kan det ju inte bli bättre än att få arbeta på en klinik som bara tar emot katter. Mitt huvudintresse är kirurgi, ultraljud och endoskopi.

Från och med påskveckan kommer jag att finnas på Kattens Veterinär en dag i veckan. 

Leg. djursjukskötare Mimmi Joutsen

Jag började arbeta inom djursjukvården 2001 efter många års arbete som ridinstruktör. Med tiden utvecklades ett specialintresse för bilddiagnostik. Jag har arbetat på både djursjukhus och andra mindre kliniker och började på Kattens Veterinär i oktober 2017. Här har jag huvudsakligen ansvar för röntgen.

Leg. veterinär Eva Heger

Efter utbildning i München med examen 1988 och många år i egen klinik i Tyskland återvände jag till Sverige 1997. Jag har arbetat på Djursjukhuset i Malmö, på Regiondjursjukhuset i Helsingborg och på Gylle Smådjursklinik i Trelleborg. Efter att ha ägnat mig mer och mer åt kattmedicin beslöt jag mig år 2006 för att ha hundarna bara som hobby och öppna en klinik bara för katter.

Djurvårdare Mollie Ogard

Leg. veterinär Carl Åkesson

Leg. djursjukskötare Eva Storås